Acest site este proprietatea Adelina Ţăvîrlău I.I. 

Sediul: Reghin, str. Călăraşilor, nr. 19.

Cod de identificare fiscală: 38439675

Număr de înregistrare la Registrul Comerţului: F26/1074/2017

Cont bancar: BCR

Politica de retur

Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul benficiază de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât eventualele costuri suplimentare, cum ar fi cele de personalizare. Termenul de 14 zile începe în momentul în care consumatorul intră în posesia fizică a produselor. Consumatorul va trebui să suporte costul aferent returnării produselor în caz de retur.

Adelina Ţăvîrlău I.I. se angajează să ofere persoanelor fizice/juridice posibilitatea de retur a produselor timp de 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii.

Pot fi returnate produsele care nu prezinta urme de folsire sau deteriorare. Ambalajele produselor trebuie să fie intacte.

Returul produselor se poate face, după o discuţie prealabilă, prin colet expediat la
Adelina Ţăvîrlău I.I., str. Călăraşilor, nr. 21, Reghin.

Coletele care vin fără a fi anunţate nu vor fi ridicate!

Dupa verificarea returului clientul poate sa opteze:

  • pentru rambursarea sumei aferente produsului (produselor) returnate (pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe acelasi card utilizat la tranzacţionare, în decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului) – sau
  • pentru schimbul produsului / produselor returnate cu altul / altele.

Precizări

În situaţia în care preţurile produselor sau detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne rezervăm dreptul de a anula livrarea şi de a anunţa clientul telefonic sau e-mail (dacă nu a răspuns la telefon) în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută.

Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile produselor fără a anunţa. De asemenea, în situaţii punctuale vom întrerupe activitatea legată de site, dar în măsura posibilităţilor vom anunţa în avans. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele prejudicii pe care aceste acţiuni le atrag asupra unor terţe persoane.