Sirop de lavandă fără zahăr 500 ml

38,00 lei

Siropul de lavandă este delicios, frumos colorat, aromat și mai ales, ne relaxează! Este o modalitate excelentă de a adăuga arome subtile creațiilor dvs. în bucătărie. Conferă o culoare superbă tuturor preparatelor, fie că este vorba despre o limonadă, ceai, cremă de prăjituri, frișcă sau un cocktail vibrant.

Stoc epuizat

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Descriere

Idei de utilizare a siropului de lavandă

Modurile de combinare a siropului de lavandă sunt extrem de creative și de delicioase! Iată câteva dintre utilizările noastre preferate:
– Siropul de lavandă este ideal pentru o limonadă interesantă și aromată. Apă proaspătă, lămâi, miere (sau stevia naturală fără calorii) și sirop de lavandă sunt tot ce vă trebuie!
– Se amestecă cu puțină apă minerală sau cu un vin de desert dulce și se utilizează pentru a prăji piersicile, apoi se servesc cu înghețată de vanilie și puțin sirop în vârf.
– Se toarnă peste rubarbă, se acoperă bine cu folie și se coace până când rubarba este moale și minunat parfumat.
– Puneți siropul de lavandă peste clătite dulci cu căpșuni și crème fraiche.
– Pur și simplu puneți sirop de lavandă peste o panna cotta sau înghețată de casă autentică.
– Utilizați siropul de lavandă pentru a îndulci și nuanța frișca naturală.
– Luați un tratament naturist cu tinctură din extracte de plante medicinale care nu vă place la gust? Amestecați-l cu sirop de lavandă și dintr-o dată tratamentul este mai bun la gust și chiar relaxant de administrat.

 

Cele mai importante beneficii ale sănătății aduse lavandă includ capacitatea sa de a elimina stresul, de a îmbunătăți starea de spirit, de a aduce somnul odihnitor, de a preveni infecțiile, de a reduce inflamațiile și de a calma balonarea stomacului. Siropul și ceaiul de lavandă sunt la îndemână, ușor de combinat în modurile preferate, natural și simplu!

Informații suplimentare

Furnizor

Cseh Tanya

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sirop de lavandă fără zahăr 500 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *